București, Sos. Pipera-Tunari, nr. 2
L - V : 09:00 - 17:00
0737809020

Evenimente

Close
0737809020
L - V : 09:00 - 17:00

Dacă sunteți în căutarea unei locații exclusiviste care să vă găzduiască următorul eveniment privat sau corporate, ați ajuns la destinație.
Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare și a discuta posibilitățile extraordinare de amenajare pe care le oferă spațiul nostru. Suprafețele generoase ale salonului și foaierului fac din Soirée – Exclusive Venue o locație ideală pentru mai multe tipuri de evenimente:

 Intâlniri corporate

(conferințe, happy hours, seminarii, workshop-uri și training-uri petreceri aniversare, evenimente de final de an)

• Cocktail-party-uri
• Lansări de produse
• Nunți, botezuri sau aniversări importante
• Defilări de modă
• Pop-up shop-uri
• Cursuri de yoga
• Concerte

Salonul de evenimente

Conceput astfel încât să fie primitor pentru 150 de invitați sau încăpător pentru 500 de invitați, salonul de evenimente este perfect adaptabil. Designul modular permite optimizarea armonioasă a ambientului, în funcție de numărul de persoane participante.

Decorurile generale, pereții, luminile, tavanul sau decorațiunile interioare pot fi modificate în funcție de conceptul evenimentului, schimbând total aspectul sălii și oferind șansa creării unui adevărat spectacol, unic, de fiecare dată.

 

Foaierul

Spațiul amplu și înălțimea plafonului, accentuate de scările maiestuoase și finisajele elegante, neutre, creează cadrul ideal pentru un party de mici dimensiuni sau pentru zona de cocktail a evenimentului desfășurat în salonul de evenimente.

Poate fi decorul unei ședințe foto sau scena potrivită pentru nenumărate interpretări creative ale lansărilor de produse.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern
Background image